Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'Bart Michiels trekt en duwt : boekje en podcast luiden campagne in'

Bart Michiels CD&V Plus

Bart Michiels, Herentals schepen voor sociale zaken, welzijn en zorg, lanceert deze week zijn verkiezingscampagne als lijsttrekker voor cd&vPLUS in Herentals en als Kempens cd&v-lijstduwer voor de provincieraadsverkiezingen.

En hij doet dat op een wel speciale manier : z'n typische stijl.

Deze week krijgt iedereen in Morkhoven, Noorderwijk en Herentals een klein boekje in de brievenbus: 32 pagina’s met columns en cartoons, waarin Bart zich voorstelt. Hij heeft het over zijn realisaties als schepen, over een aantal plannen voor de toekomst, maar ook over enkele frustraties en momenten dat hij gevloekt heeft de afgelopen jaren.

“Zo hoop ik op een andere manier aan politiek te doen. De volgende weken zullen mensen overspoeld worden door schreeuwerige flyers, affiches en waarschijnlijk ook holle slogans. Ik vind die doorgaans lelijk, en wil wat meer nuance in de campagne,” zegt Bart. “Door nu al het boekje te presenteren hoop ik dat mensen in aanloop naar de verkiezingen rustig de tijd kunnen nemen om eens wat te lezen en verder door te denken over wat hun stem kan betekenen.”

Behalve het boekje en zijn website gebruikt Bart nog een ander kanaal: een podcast, getiteld “de Bites van Bart. Tussen nu en 13 oktober deelt hij daar in 4 afleveringen van elk een kwartiertje ook zijn meningen, gevoelens, plannen en vloeken.

“Die podcast vind ik extra spannend. Wie niet graag leest, of wie de lettertjes van het boekje te klein vindt, kan op die manier toch ook om het even waar met me kennismaken. Ik hoop in elk geval dat ik zo al een verschil kan maken.”

 

Extra papieren of digitale exemplaren van het boekje kan je downloaden of opvragen op www.bartmichiels.be/geboekt. Er is ook een een ebook-versie voor e-readers, tablets of smartphones, gratis te vinden in de meeste e-bookstores of op de site van Bart. De podcast vind je op www.bartmichiels.be/gepodcast, op Spotify, in Apple Podcasts, of in een van je andere favoriete podcast-apps.

Bart Michiels CD&V Plus

Deel dit artikel